tiistai 15. syyskuuta 2009

Pomminteko-ohjeet on saatava pois internetistä

Facebook-ystäväni leukaili pari viikkoa sitten pilanpäiten, että peruskoululaisille pitäisi jakaa pomminteko-ohjeita, jotta demokratia olisi turvassa. Hänen letkautuksensa oli lähempänä nykytilannetta kuin moni meistä arvaakaan.

Netissä on kaikkien saatavilla runsaasti erilaista materiaalia, jossa neuvotaan pommien valmistusta ja rekrytoidaan terroristeja. Vihapuhetta ja kiihotusviestejä löytyy Suomen lisäksi lähes kaikista maailman kolkista.

Suomalaisella palvelimella on kymmenen vuotta ollut jaossa yksityiskohtaiset pomminteko-ohjeet. Sananvapauden ei tulisi suojata kyseistä materiaalia, sillä se saattaa vaaraan koko yhteiskuntamme.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset linkistä. Sisältää monia internet-klassikoita suomen kielellä. Kuten esimerkiksi "Tosi Ohjelmoija:n" tyypilliset piirteet. Pitääkin tässä viimeistellä vielä yksi Pascal ohjelmanpätkä.

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Jospa seuraavalla kävelylenkillä kävisit vaikka kirjastossa. Ok, "terrorist handbook" tuskin löytyy hyllystä mutta melko pienellä vaivalla löytyy ohjeita pommin(kin) tekoon.